Sök
  • Annika

Det perfekta livet finns ju inte det vet vi alla och bilden av det vill jag inte bidra till genom att försköna min vardag genom sociala kanaler. Däremot vill jag gärna ta tillvara på skönhet, positivitet och glädjeämnen som det annars är så lätt att missa här i livet.


För några år sedan tog vi över familjens gård och håller sakta men säkert att forma den till vår. Jag är fjärde generationen här på Storegården och nu är det min tid att sätta prägel på den. Jag var rädd att det stora ansvaret att förvalta en gård skulle vara en boja och att vi skulle sluta leva och bara vara bundna om vi skulle flytta hit.

Så fel jag hade.

Här har jag hur mycket yta som helst (asså så stort är det inte) att gå loss på. Jobbet det medför är just nu bara roligt!

Tänk att friheten låg i det som jag var mest rädd för?!

Hur kan det vara så?

När jag själv var barn och såg mina föräldrar hålla på dag ut och dag in så trodde jag de gjorde det av plikt. Högst troligt att mina barn gör detsamma.


VIKTIGT MEDDELANDE TILL FOLKET: (och mina barn)

Livet på landet är fantastiskt! och man får muskler, och man får lukta på konvaljerna och man får koskit under skorna och och och.

Om livet på landet i keramikverkstaden och lite sådär i allmänhet kommer ni få läsa här framöver.

Välkomna!

Skönhet mitt i stöket.

50 visningar0 kommentarer

© 2021 by Johanna Lööf